Звернення націоналістичних організацій з приводу репресій активістів "Патріота України"

Відкрите звернення Комітету визволення політв’язнів до громадських організацій, політичних партій та небайдужих українців

Комітет Визволення Політв’язнів заявляє свій рішучий протест проти протиправних дій силових структур, а саме: затримання активістів ВГО «Патріот України» та переслідування активістів ВО «Свобода» та ГР «Спільна справа». Окупаційний режим на чолі з Януковичем продовжує політичні репресії та переслідування українців, не згодних з його політикою. При цьому влада не гребує ніякими брехливими звинуваченнями, завдяки яким викликає на допити, затримує, саджає активних патріотів за грати. 

Представників «Патріоту України» було звинувачено в тероризмі, не зважаючи на безглуздість підстав для цього. У даному випадку очевидною є провокація Служби Безпеки України, яка, як слухняний Януковичу пес, підкинула усі необхідні для такого звинувачення «докази». 

Представників ВО «Свобода» та ГР «Спільна справа» викликали на допит за волевиявлення в День незалежності України під час мирної ходи Маршу Комітету опору диктатури, звинувачуючи у «порушенні громадського порядку». 

Нелегітимна влада на чолі з Януковичем намагається ліквідувати будь-які спроби українців вибороти свої права на своїй землі. Активні патріотичні та націоналістичні організації й партії: ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, ВО «Свобода», ГР «Спільна Справа», Братство Св. Луки, ВГО «Патріот України» та звичайні громадяни зазнали політичних переслідувань та репресій. 

Комітет Визволення Політв’язнів висловлює свою підтримку активістам патріотичних організацій, які репресовані режимом Януковича сьогодні. Закликаємо всіх, кому небайдужа доля патріотів, які зараз знаходяться під слідством, в катівнях СБУ та МВС, кому небайдужа доля української нації – взяти участь у спротиві політичним репресіям та підтримати націоналістів. 

Звертаємось до громадських і політичних діячів, журналістів, митців, блогерів та всіх українців – підтримати нас у захисті героїв, які не побоялися виступити проти злочинного режиму Януковича! 

ВГО «Патріот України»
ВО «Свобода»
ОУН (д)
«Жіноча Січ»
«Братство Св. Луки»
«Автономні націоналісти»
«Український Традиціоналістичний Клуб»
ВО «Тризуб» імені Степана Бандери
ГР «Спільна Справа»

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте